Wilt u een receptie houden? Bijvoorbeeld voor uw  bruiloft, jubileum, afscheid of na een begrafenis? Dan is de Dekker's Hoeve daarvoor de uitgelezen locatie. U bent bij ons uitsluitend met uw gezelschap te gast en heeft het exclusieve gebruik van onze zaal. Er zijn dus geen andere groepen aanwezig als u uw partij viert. Bij mooi weer heeft u ook de mogelijkheid om op ons gezellige terras te vertoeven.

Als u met minimaal 40 personen bent kunt u gebruik maken van ons receptiearrangement. Hieronder ziet u het arrangement voor een geheel verzorgde receptie op basis van 1,5 uur (verlenging is mogelijk). De maximum capaciteit is 150 personen:

Receptie arrangement:

  • We schenken alle drankjes naar keuze, behalve Speciaalbieren en Buitenlands gedistilleerd. U kunt uw drankjes aan de bar halen, maar we gaan ook rond om uw bestelling op te nemen. We laten u zeker niet op een droogje zitten!
  • We gaan driemaal rond met een hapje (bitterballen, mini-saucijzenbroodjes en caprese-stickjes)*
  • Er staan schaaltjes met gemengde nootjes op de tafels.

Prijs, per persoon: € 19,50

Bovenstaande is inclusief zaalhuur

Uitbreiding met extra hapjes, soep, broodjes, salades e.d. is uiteraard mogelijk. Ook kunt u starten met een feestelijke toost met bijvoorbeeld een heerlijk glas prosecco, cava of champagne, de receptietijd gaat dan daarna in. Prijs op aanvraag.

Voordat uw gezelschap compleet is kunnen we de genuttigde drankjes eventueel apart noteren en berekenen. De receptie-tijd gaat dan in overleg in als uw gezelschap compleet is. Mocht u langer willen blijven, dan kunnen we in overleg de genuttigde drankjes apart noteren en berekenen.

* U kunt ook kiezen uit onze andere standaardhapjes: Kaas-tengel, gehaktballetjes, plateau kaas/worst, crolino, falafel of groenteballetjes. Voor een meerprijs (op aanvraag) kunt u ook kiezen uit onze luxe zelfgemaakte hapjes: wrap met zalm, mini-spiesje kipsaté, spiesjes Spaanse worst, gevulde paprikaatjes, garnalen poffertjes, gemarineerde champignons, huisgemaakte tonijnsalade in komkommer, mini-pitta met houmous, guacamole in mini-tomaatje, tabouleh in mini-tomaatje of mini-tosti.