Het terras is bij mooi weer geopend van donderdag tot en met zondag!! Donderdag en vrijdag vanaf 11.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Je kunt nu ook met een kleinere groep een partij boeken, je kunt reserveren vanaf 10 personen!

We verzorGEN NU ELKE VRIJDAG biologische (afhaal)maaltijden!! KIJK HIERONDER VOOR DE MENU'S

Op 3 en 17 juli zijn er geen biologische maaltijden, we hebben dan al andere partijen geboekt staan. Voor 10 juli en 24 juli hebben we alweer een heerlijk menu bedacht. Kijk hieronder voor de menu's.

 

Vanaf heden kun je ook weer in de Dekkershoeve (of op het terras) je maaltijd komen nuttigen. Het zijn dan dezelfde maaltijden, die we zullen uitserveren. Een buffet is nu helaas niet mogelijk. Dus je kunt dan kiezen of je in de Dekkershoeve komt, of de maaltijd op wilt halen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reserveer op tijd!

Vergeet ook niet dat we nu een extra groot terras hebben, waar je bij mooi weer een heerlijk drankje en hapje kunt komen nuttigen. Bij mooi weer is het terras geopend van donderdag tot en met zondag. Bel ons gerust even als je twijfelt of we open zijn!

AFHAALMENU'S:

Mocht je niet in staat zijn de maaltijd te komen ophalen, kunnen we ook komen bezorgen, in Voorburg en Leidschendam.

We zullen de gerechten koud verpakken, je zult dan thuis de maaltijd nog even in de magnetron of oven en/of in een platte pan moeten opwarmen. We geven natuurlijk een instructie erbij hoe je dat het beste kunt doen.

Het menu voor vrijdag 10 juli:

 

Rode Linzensoep
Tabouleh
Turkse kofte met knoflooksaus OF falafel met tahin saus
Ratatouille met ciroenrijst
Honing amandelkoek

De prijs voor het menu is € 24,50

Uiteraard kun je dan ook nog een fles van onze biologische huiswijnen erbij bestellen.
Per fles € 16,50.


Je kunt je bestelling doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 070 3877454.
Je kunt tot uiterlijk donderdag om 12.00 uur je bestelling doen.
Geef ook even aan of je ook vegetarische maaltijden wilt bestellen!


Je kunt van te voren je bestelling betalen, we sturen je een mail met onze bankgegevens.
Je kunt op vrijdag tussen 17.00 uur en 19.30 uur je bestelling komen ophalen. Je kunt dan met de auto of fiets via de Ultramarijnhof het terrein oprijden, we zullen een uitgiftepunt maken onder de hooimijt. Zo maken we er een heuse "Drive-through" van!

 

Hier het menu voor 24 juli:
Frisse meloensoep
Crudite
Witte bonensalade

Gegrilde zoete aardappel met groentespread en Talegio 

Meervalfilet Provencale OF tarte tatin van courgette
Zomerse smoothie

We hopen dat je zo toch van de Dekkershoeve service kunt genieten en zien je bestelling graag tegemoet! Met warme groeten Team Dekkershoeve
 
 

We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid en hopen je in de nabije toekomst weer in de Hoeve te mogen verwelkomen.

 

 Met warme groeten,

het Dekkershoeve team

DSCF4909klein