Ook voor de Dekkershoeve is het zomer vakantie. Na een hele drukke periode met veel feesten en bruiloften is het nu plotseling erg stil rond de Hoeve. We zijn tot augustus niet vaak aanwezig. Maar uiteraard kunt u altijd even een afspraak maken als de Hoeve wilt komen bekijken en uw plannen voor een eventuele partij wilt komen bespreken!!

Boek nu een partij en ontvang gratis een fles (h)eerlijke Biologische Prosecco! 

  • het is alweer tien jaar groen toeven in dekkershoeve! en om dit samen met u te vieren, krijgt u, als u de rest van dit jaar een partij boekt, gratis een fles heerlijke biologische prosecco kado. zo kunt u thuis nog eens lekker proosten!

In de zomer is er even geen Biologisch Buffet. Na de zomer is het eerstvolgende buffet weer op een vrijdag in september 2017. De precieze datum en het menu volgt!

Het Biologisch Buffet is één keer per maand op een vrijdag. De prijs voor het buffet is €24,50. Hiervoor kun je naar hartenlust opscheppen en is ook een heerlijk dessert inbegrepen.

De drankjes zijn bij de prijs niet inbegrepen. De kinderen kunnen mee-eten met het buffet of pannenkoeken eten. De kinderprijs gaat per levensjaar: voor een kind van 1 jaar betaal je €1, tot en met een kind van 11 jaar, daarvoor betaal je

€ 11. Vanaf 12 jaar oud rekenen we de volwassenenprijs.

Je kunt tussen 18.00 uur en 20.30 reserveren om met het buffet te starten. 

Reserveer tijdig voor het buffet, want vol is vol!

Graag horen we dan van je hoe laat je wilt komen  en met hoeveel personen. Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 070 3877454.

We hopen je binnenkort in de Dekkershoeve te mogen verwelkomen.

 

Met warme groeten,

het Dekkershoeve team

DSCF4909klein