Exclusief dineren in de hoeve!

Verwen uw gasten met een exclusief, intiem diner in onze sfeervolle zaal. We zullen uw gezelschap bedienen aan chique gedekte tafels. Uiteraard bereiden we alle gerechten in eigen keuken met verse ingrediënten van de hoogste, vaak biologische kwaliteit! U bent bij ons uitsluitend met uw gezelschap te gast en heeft het exclusieve gebruik van onze zaal. Er zijn dus geen andere groepen aanwezig als u bij ons dineert. Bij mooi weer heeft u ook de mogelijkheid om op ons gezellige terras te vertoeven.

De formule: U kunt zelf uw eigen drie-, vier-, of vijfgangenmenu samenstellen.hetmenu

Zo werkt het:

  • U kiest uit onderstaande lijst één hoofdgerecht ,één of meerdere voorgerechten en één nagerecht.
  • U kiest hetzelfde voorgerecht(en) en nagerecht voor het hele gezelschap.
  • Bij het hoofgerecht kunt u per persoon van tevoren een keuze maken. U dient dan wel een tafelschikking te maken, zodat we alles gemakkelijk uit kunnen serveren.
  • Uiteraard kunnen we in overleg een ander menu voor u samenstellen. De prijs is dan op aanvraag.
  • Voor gasten met een dieet bereiden we graag een speciale maaltijd. 

Groepsgrootte

U kunt terecht met een groep van 20-40 personen. Met een grotere groep bent u ook van harte welkom, we kunnen dan echter niet alles persoonlijk uitserveren. De groenten, patat frites en salade kunt u dan van het buffet komen opscheppen. Voor een grotere groep kun u uiteraard ook voor een van onze heerlijke buffetten kiezen.  

Prijzen:

  • Driegangenmenu: € 27,50 
  • Viergangenmenu: € 33,00
  • Vijfgangenmenu:  € 38,00

Voorgerechten

  • Soep naar keuze (tomaten-, groenten-, of champignonsoep) 
  • Meloencocktail (in het seizoen) 
  • Cocktail van Noordzeegarnalen 
  • Zalmrolletjes 
  • Pasteitje naar keuze (rundvlees-, champignon-, of maisragout) 

Hoofdgerechten:

  • Kogelbiefstuk met kruidenboter
  • Varkenshaas met kerriesaus of champignonsaus
  • Meervalfilet met Provençaalse kruiden 
  • Quiche van broccoli, roquefort en pecannoten

Nagerechten:  

  • Huisgemaakte Tiramisu 
  • Zelfgemaakt vruchtenijs met vruchtjes en slagroom 
  • Citroentaart uit eigen oven 
  • Flensje met gepocheerd fruit      

Het hoofdgerecht wordt begeleid door patat frites, garnituur van verse seizoensgroenten en rauwkostsalade.