Uiteraard mag een Indisch buffet niet in onze mogelijkheden ontbreken. De zonnige, exotische Indische keuken is immers totaal ingeburgerd in ons koude kikkerlandje en met name in de Haagse regio een gewild recept.

Het Indische buffet is het enige buffet dat we niet in eigen keuken bereiden. Wij maken daarvoor graag gebruik van de excellente service van Toko Eddo in Voorburg . Mocht u liever gebruik maken van een andere Indische cateraar of toko of het buffet willen uitbreiden, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs is dan op aanvraag.derijsttafel

We bieden u een uitgebreid en compleet Indisch rijsttafelbuffet met een ruime keuze uit verschillende soorten vleesgerechten, verschillende soorten groentegerechten en diverse soorten rijst. Uiteraard aangevuld met de traditionele bijgerechten.

Prijs per persoon: € 29,50

Bovenstaande is inclusief zaalhuur, couverts en bediening.

U kunt terecht met een gezelschap vanaf 20 personen. De maximum capaciteit is 100 personen.

U bent bij ons uitsluitend met uw gezelschap te gast en heeft het exclusieve gebruik van onze zaal. Er zijn dus geen andere groepen aanwezig als u uw partij viert. Bij mooi weer heeft u ook de mogelijkheid om op ons gezellige terras te vertoeven.