Heeft u iets te vieren? Een bruiloft, verjaardag of reünie? Dan is de Dekker's Hoeve daarvoor de uitgelezen locatie. U bent bij ons uitsluitend met uw gezelschap te gast en heeft het exclusieve gebruik van onze zaal. Er zijn dus geen andere groepen aanwezig als u uw feest viert. Bij mooi weer heeft u ook de mogelijkheid om tot 22:00 uur op ons gezellige terras te vertoeven.

Als u met minimaal 40 personen bent kunt u gebruik maken van een van onze feestavondarrangementen. Deze arrangementen zijn compleet verzorgd van 20:00 uur tot 0:30 uur. Inclusief zaalhuur en bediening. De maximum capaciteit is 150 personen.hetfeest

De Dekker's Hoeve is zeer goed geïsoleerd, u kunt dus ook zonder problemen een band of DJ voor uw feest uitnodigen, die uw feest muzikaal kan omlijsten.

Arrangement Essesteijn € 26,00 per persoon:

Om 20:00 uur is er ontvangst met koffie.
We schenken alle drankjes naar keuze, behalve buitenlands gedistilleerd.U kunt aan de bar drankjes halen, maar we gaan ook rond om uw bestelling op te nemen. We laten u zeker niet op een droogje zitten!
We zullen viermaal rondgaan met een hapje (bitterballen, wrap met roomkaas, mini saucijzenbroodjes, caprese-stickjes).
Om 0:30 uur is de bar gesloten.

Arrangement Vliegermolen € 31,00 per persoon:

Om 20:00 uur is er ontvangst met koffie.
We schenken alle drankjes naar keuze, ook buitenlands gedistilleerd. U kunt aan de bar drankjes halen, maar we gaan ook rond om uw bestelling op te nemen. We laten u zeker niet op een droogje zitten!
We zullen viermaal rondgaan met een hapje (bitterballen, wrap met roomkaas, mini-saucijzenbroodjes, caprese-stickjes)* 
Om 0:30 uur is de bar gesloten.

Arrangement Dekker’s Hoeve € 36,00 per persoon:

Om 20:00 uur is er ontvangst met koffie.
We schenken alle drankjes naar keuze, behalve buitenlands gedistilleerd. U kunt aan de bar drankjes halen, maar we gaan ook rond om uw bestelling op te nemen. We laten u zeker niet op een droogje zitten!
Op het buffet zetten we smeerseltjes en een luxe kaasplateau met breekbrood en toastjes.
We zullen viermaal rondgaan met een hapje (bitterballen, wrap met roomkaas, mini-saucijzenbroodjes, caprese-stickjes)*
Om 0:30 uur is de bar gesloten.

* U kunt ook kiezen uit onze andere standaardhapjes: Kaas-tengel, gehaktballetjes, plateau kaas/worst, crolino, falafel of groenteballetjes. Voor een meerprijs (op aanvraag) kunt u ook kiezen uit onze luxe zelfgemaakte hapjes: wrap met zalm, mini-spiesje kipsaté, spiesjes Spaanse worst, gevulde paprikaatjes, garnalen poffertjes, gemarineerde champignons, huisgemaakte tonijnsalade in komkommer, mini-pitta met houmous, guacamole in mini-tomaatje, tabouleh in mini-tomaatje of mini-tosti.

Uitbreiding met extra hapjes, soep, broodjes, salades e.d. is uiteraard mogelijk.

Mochten er al vroeg gasten arriveren dan zullen we (in overleg) de door hen genuttigde drankjes apart noteren en berekenen. Hetzelfde geldt voor eventuele muzikanten.

Op de volgende pagina vindt u onze huisregels die worden gehanteerd tijdens een Feestavond