Kies een van onze heerlijke buffetten en u kunt uw gasten trakteren op een met zorg samengestelde maaltijd waarbij iedereen naar eigen smaak kan kiezen en genieten! Het buffet wordt sfeervol gepresenteerd op de lange buffettafel, waarbij u zo vaak u wilt kunt langslopen en opscheppen. Het voor- en nagerecht wordt door ons aan tafel uitgeserveerd. Uiteraard staat er altijd iemand achter het buffet om uitleg te geven en u te assisteren. We bereiden de buffetten in eigen keuken uit de beste, voornamelijk biologische, ingrediënten. Alles word vanaf de basis gemaakt, we schillen en koken bijvoorbeeld de aardappels zelf, waarna ze verwerkt worden in onze heerlijke huzaren- en tonijnsalade. En wat dacht u van ons vruchtenijs: gemaakt van biologische jam en biologische slagroom, verder niets. U kunt met een groep vanaf 20 personen van een buffet komen genieten. De maximum capaciteit is ca. 100 personen.

buffettenWe hebben voor u een aantal buffetten samengesteld, die u hiernaast kunt aanklikken en bekijken. Een eigen buffet samenstellen uit de verschillende mogelijkheden is natuurlijk ook mogelijk. Of we bereiden een op uw eigen wensen toegesneden buffet. U krijgt dan een offerte op maat.

Er is in de meeste gevallen geen vaste tijdslimiet aan het buffet verbonden. U kunt zo lang genieten van uw buffet als u wilt. En ook de tijd waarop u start is geheel aan u. In overleg starten we het buffet op de tijd die u wenst.

De drankjes die genuttigd worden, zullen we, tenzij anders vermeld, apart noteren en berekenen.

Onze drankprijslijst vindt u hier.

Mocht u liever een all-in prijs krijgen, dan kunnen we daar in overleg uiteraard ook voor zorgen. Er is dan vaak wel een tijdslimiet aan het buffet gebonden.

U ziet het, u kunt met onze buffetten alle kanten op en alles naar eigen wens aanpassen. Maak eens een afspraak om uw wensen persoonlijk te komen bespreken. Uiteraard verplicht u dit verder tot niets. U kunt altijd even een datum in optie nemen om nog even over uw buffet na te denken. We houden de datum dan 2 weken voor u vast in onze agenda. Heeft u nog vragen, schroom dan niet contact op te nemen!!