Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, presentatie, cursus, receptie of informeel samenzijn? Dan bent u bij de Dekker's Hoeve aan het juiste adres.devergadering

U kunt bij ons gebruik maken van de zaal voor een vergadering. Alle basis-faciliteiten zijn aanwezig, zoals beamer en projectiescherm en geluidsinstallatie met draadloze microfoons. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze WiFi verbinding. Wij hebben voor u een vergader-arrangement opgesteld, dit vind u elders op deze site. Maar u kunt uiteraard een en ander aanpassen aan uw persoonlijke behoefte. U bent van harte welkom om uw wensen geheel vrijblijvend met ons te komen bespreken. Wij maken dan voor u een offerte op maat. Bel of email ons gerust!

Uiteraard is onze locatie ook uitermate geschikt voor een meer informeel samenzijn, zoals een afscheidsreceptie, of -diner, bedrijfsfeest, etc. U kunt hiervoor gebruik maken van een van onze arrangementen, Uiteraard is een en ander ook weer naar eigen wens aan te passen.

Ook als vaste vergaderlocatie is de Dekker's Hoeve geschikt. Zo vergaderen bij ons al verschillende clubs op vaste dagen van de week of maand, zoals de Rotary Club Voorburg, Probus Club Voorburg en Past Rotarians Club Vlietstreek. Mocht u op zoek zijn naar een vaste vergader-locatie, dan horen we dat graag van u. Er zijn nog verschillende mogelijkheden beschikbaar, zowel overdag als 's avonds.

Het team van de Dekker's Hoeve helpt u graag verder met uw wensen voor al uw bedrijfsbijeenkomsten.