In verband met de Corona maatregelen, kunt u nu al met een groep vanaf 10 personen reserveren, voor een High Tea, Borrel of Receptie. Negeer dus het minimum aantal dat bij de arrangementen staat. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Links ziet u een overzicht van onze arrangementen. Dit zijn totaalpakketten, waarbij zowel de drankjes als het eten of de hapjes zijn inbegrepen. Zo heeft u van tevoren een duidelijk zicht op de prijs die u per persoon kunt besteden. Een arrangement is alleen handig als u ook weet hoeveel gasten er precies zullen komen. Als u daar geen zicht op heeft, kunnen we ook alle genuttigde drankjes en hapjes apart noteren. 


Onze drankprijslijst vindt u hier.

De arrangementen zijn aan een tijdslimiet gebonden. hetmenuUiteraard kunt u het arrangement verlengen, of naar eigen wensen aanpassen. We maken dan een voor u op maat gemaakt arrangement. U kunt voor een receptie, borrel of feest met een gezelschap van 40 tot 150 personen bij ons terecht. Voor een High Tea, vergadering of oud Hollandse middag/avond kunt u vanaf 20 personen reserveren, tot een maximum van 100 personen.

U bent van harte welkom om uw wensen te komen bespreken. Neem dan even contact op om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook alvast een optie nemen op een bepaalde datum. Deze houden we dan twee weken voor u vast in onze agenda. Mocht u de datum al willen vastleggen, maar nog niet weten hoe u de dag of avond precies wilt indelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt dan later nog een keuze maken.

Heeft u nog vragen, schroom dan niet even contact op te nemen. We helpen u graag!