Links ziet u een overzicht van onze arrangementen. Dit zijn totaalpakketten, waarbij zowel de drankjes als het eten of de hapjes zijn inbegrepen. Zo heeft u van tevoren een duidelijk zicht op de prijs die u per persoon kunt besteden. Een arrangement is alleen handig als u ook weet hoeveel gasten er precies zullen komen. Als u daar geen zicht op heeft, kunnen we ook alle genuttigde drankjes en hapjes apart noteren. 


Onze drankprijslijst vindt u hier.

De arrangementen zijn aan een tijdslimiet gebonden. hetmenuUiteraard kunt u het arrangement verlengen, of naar eigen wensen aanpassen. We maken dan een voor u op maat gemaakt arrangement. U kunt voor een receptie, borrel of feest met een gezelschap van 40 tot 150 personen bij ons terecht. Voor een High Tea, vergadering of oud Hollandse middag/avond kunt u vanaf 20 personen reserveren, tot een maximum van 100 personen.

U bent van harte welkom om uw wensen te komen bespreken. Neem dan even contact op om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook alvast een optie nemen op een bepaalde datum. Deze houden we dan twee weken voor u vast in onze agenda. Mocht u de datum al willen vastleggen, maar nog niet weten hoe u de dag of avond precies wilt indelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt dan later nog een keuze maken.

Heeft u nog vragen, schroom dan niet even contact op te nemen. We helpen u graag!