Heeft u iets te vieren? Een bruiloft, verjaardag of reünie? Dan is de Dekker's Hoeve daarvoor de uitgelezen locatie. U bent bij ons uitsluitend met uw gezelschap te gast en heeft het exclusieve gebruik van onze zaal. Er zijn dus geen andere groepen aanwezig als u uw partij viert. Bij mooi weer heeft u ook de mogelijkheid om op ons gezellige terras te vertoeven. 

Het Betere Borrelen bij Dekkershoeve!

U kunt met uw gezelschap vanaf 40 personen gezellig komen borrelen, met een drankje en een hapje. Hieronder ziet u de verschillende arrangementen voor een gezellige borrel. De maximum capaciteit is 100 personen. Bij alle arrangementen zijn alle drankjes inbegrepen (behalve Speciaalbieren en Buitenlands gedistilleerd). De tijdsduur is standaard twee uur. U kunt de borrel uiteraard verlengen. Eventueel extra genuttigde Speciaalbieren en Buitenlands gedistilleerd kunnen we apart noteren en berekenen.

  • Klassiek: Aangeklede borrel waarbij we vier keer met een hapje rondgaan (bitterballen, wrap met roomkaas, caprese-stickje en mini-saucijzenbroodjes). Op het buffet staat een plateau Franse kaas, paté en smeerseltjes met verschillende soorten brood en toastjes. 
  • Mezze: Geïnspireerd op de Mediterrane keuken, met allerlei lekkere dips en Oosterse hapjes. Humus, zaziki, tahina-yoghurt dip met verschillende soorten Oosters brood. Aangevuld met gemengde olijven en tabouleh (Libanese salade van gebroken tarwe met o.a. munt, peterselie, feta en olijfolie).We gaan rond met falafel en köfte (Turkse gehaktballetjes)
  • Tapas: met de beroemde Spaanse hapjes: gemengde olijven, chorizo, jamon Iberico en Manchego kaas met brood, gevulde paprikaatjes, champignons met knoflook, albondigas (gehaktballetjes in pittige tomatensaus) patatas bravas (gebakken aardappeltjes in pittige saus) en ansjovis-stickjes.

Alle bovengenoemde arrangementen zijn inclusief zaalhuur,

Prijs per persoon: € 28,50

Uitbreiding met extra hapjes, soep, broodjes, salades e.d. is uiteraard mogelijk. Ook kunt u starten met een feestelijke toost met bijvoorbeeld een heerlijk glas prosecco, cava of champagne, de tijd voor de aangeklede borrel gaat dan daarna in. Prijs op aanvraag.

Voordat uw gezelschap compleet is kunnen we de genuttigde drankjes eventueel apart noteren en berekenen. De tijd voor de aangeklede borrel gaat dan in overleg in als uw gezelschap compleet is. Mocht u langer willen blijven, dan kunnen we in overleg de genuttigde drankjes apart noteren en berekenen.