AL TIEN JAAR GROEN TOEVEN IN DEKKERSHOEVE!

Boek nu uw partij en krijg gratis een fles Biologische Prosecco!

Het was in januari 2017 alweer tien jaar geleden dat het huidige team de Dekkershoeve overnam. De prachtige horecalocatie gelegen naast kinderboerderij Essesteijn en Molen de Vlieger in Voorburg.

Ze wilden  het op hun eigen manier gaan aanpakken. Met goed, eerlijk eten, dat ze zelf bereiden, en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Zo werd er een nieuwe invulling aan het partycentrum gegeven.

Er werd ook een slogan van gemaakt; het is Groen Toeven in Dekkershoeve! Niet alleen is het er goed toeven, in het prachtige monumentale pand uit 1760, maar het is er ook groen! Groen vind je in de prachtige omgeving, naast Molen de Vlieger en de Kinderboerderij. En groen in de heerlijke producten die gebruikt worden.

P1070363 EditedKLEIN

 

Al een aantal jaren organiseert Dekkershoeve elke maand op een vrijdag een Biologisch Buffet, waarbij uitsluitend gewerkt wordt met verse, biologische ingrediënten. Dan kan men ook met een klein gezelschap een tafeltje reserveren om te smullen van een keur aan heerlijke gerechten uit de internationale keuken. De hoeve is dan omgetoverd in een restaurant met lopend buffet. Op onze nieuws pagina ziet u wanneer het volgende buffet plaats vind en wat het menu zal zijn.

Het team gaat dit jubileum natuurlijk niet alleen vieren. Alle klanten die de rest van dit jaar een partij vieren in de Dekkershoeve, krijgen een heerlijke fles biologische Prosecco om thuis mee te proosten.